Advertisement

Σεισμοσ Τωρα Κρητη Live : Seismos 4 6 Rixter Anamesa Se Krhth Kai Kaso In Gr - Σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευή στην κρήτη.

Σεισμοσ Τωρα Κρητη Live : Seismos 4 6 Rixter Anamesa Se Krhth Kai Kaso In Gr - Σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευή στην κρήτη.. Σεισμοσ live newsit σεισμοσ live. Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Ισχυρός σεισμός 6,9 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στην τουρκία. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Τρεις σεισμικές δονήσεις με απόσταση μερικών λεπτών καταγράφηκαν στην κρήτη το απόγευμα της τρίτης.

Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε στον θαλάσσιο χώρο 77 χλμ. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται. Ειδήσεις και νέα από την ελλάδα και τον κόσμο.

Seismos Alphanews Live
Seismos Alphanews Live from www.alphanews.live
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 03:35. 18 ιουνίου 2021 / 21:30. Δείτε πού έγινε σεισμός πριν από λίγο. Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε στον θαλάσσιο χώρο 77 χλμ. Νότια της άρβης στην κρήτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Ο σεισμός στην αταλάντη προκάλσε ανησυχία στους κατοίκουςτης κεντρικής ελλάδας και της αττικής. Βρείτε άρθρα για lifestyle, ταξίδι, διασκέδαση, γυναίκα, υγεία, τεχνολογία και αυτοκίνητο. Ειδήσεις και επικαιρότητα ζωντανά από κρήτη, ελλάδα και κόσμο.

Σεισμός 4,2 ρίχτερ ανοιχτά της τήλου.

Ειδήσεις και επικαιρότητα ζωντανά από κρήτη, ελλάδα και κόσμο. Βρείτε άρθρα για lifestyle, ταξίδι, διασκέδαση, γυναίκα, υγεία, τεχνολογία και αυτοκίνητο. Νότια της άρβης στην κρήτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Ψυχραιμία και όχι πανικό συνιστούν οι ειδικοί. Ειδήσεις και νέα για τους σεισμούς στην ελλάδα και στον κόσμο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 03:35. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Ειδήσεις και νέα από την ελλάδα και τον κόσμο. Σεισμός 5,2 ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:11 το πρωί βορειοανατολικά της κρήτης. Δείτε ζωντανά τη σεισμική δραστηριότητα. 18 ιουνίου 2021 / 21:30. Ο σεισμός στην αταλάντη προκάλσε ανησυχία στους κατοίκουςτης κεντρικής ελλάδας και της αττικής. Ισχυρός σεισμός 6,9 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στην τουρκία.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Ειδήσεις και νέα από την ελλάδα και τον κόσμο. Δείτε τι καταγράφουν live οι σεισμογράφοι στην ελλάδα. Ισχυρότατος σεισμός στην κρήτη μετά την ακολουθία σεισμών των προηγούμενων ημερών.μετά τον τριπλό σεισμό στην τουρκία ισχυρός σεισμοσ 5,5 ρίχ Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης.

Isxyros Seismos Twra Sthn Krhth In Gr
Isxyros Seismos Twra Sthn Krhth In Gr from www.in.gr
Σύμφωνα με την ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 5,2 ρίχτερ και. Το εστιακό βάθος εντοπίστηκε στα 10 χιλιόμετρα. Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 10.10 το πρωί της τετάρτης (14/06) στην κρήτη. Ψυχραιμία και όχι πανικό συνιστούν οι ειδικοί. Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Ειδήσεις και νέα για τους σεισμούς στην ελλάδα και στον κόσμο. Ειδήσεις και νέα από την ελλάδα και τον κόσμο. Δείτε σεισμούς live.που έγινε σεισμός πριν από λίγη ώρα.

Ειδήσεις και νέα από την ελλάδα και τον κόσμο.

Live tv streaming από την κρήτηtv. Ειδήσεις και επικαιρότητα ζωντανά από κρήτη, ελλάδα και κόσμο. Ισχυρός σεισμός 6,9 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στην τουρκία. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η νέα δόνηση έχει ένταση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 102 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά της ιεράπετρας με εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων. Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε στον θαλάσσιο χώρο 77 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευή στην κρήτη. Ειδήσεις και νέα για τους σεισμούς στην ελλάδα και στον κόσμο. Ισχυρότατος σεισμός στην κρήτη μετά την ακολουθία σεισμών των προηγούμενων ημερών.μετά τον τριπλό σεισμό στην τουρκία ισχυρός σεισμοσ 5,5 ρίχ Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Δείτε ζωντανά τη σεισμική δραστηριότητα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 03:35. 18 ιουνίου 2021 / 21:30.

Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του προγράμματος της κρήτη tv Ενημερωθείτε για όσα συμβαίνουν τώρα σε πολιτική, οικονομία και αθλητισμό. Δείτε τι καταγράφουν live οι σεισμογράφοι στην ελλάδα. Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε στον θαλάσσιο χώρο 77 χλμ. Νότια της άρβης στην κρήτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών.

Seismos Sthn Krhth 101 Seismikes Donhseis Mesa Se E3i Meres
Seismos Sthn Krhth 101 Seismikes Donhseis Mesa Se E3i Meres from i1.prth.gr
Live tv streaming από την κρήτηtv. Όλη η επικαιρότητα και ειδήσεις live από κρήτη, ελλάδα, κόσμο. Ισχυρός σεισμός 6,9 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στην τουρκία. Βρείτε άρθρα για lifestyle, ταξίδι, διασκέδαση, γυναίκα, υγεία, τεχνολογία και αυτοκίνητο. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 4,3 ρίχτερ και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί. Το εστιακό βάθος εντοπίστηκε στα 10 χιλιόμετρα. Εδώ μπορείτε να βλέπετε live τι καταγράφει το γεωδυναμικό ινστιτούτο για όλους τους σεισμούς. Τρεις σεισμικές δονήσεις με απόσταση μερικών λεπτών καταγράφηκαν στην κρήτη το απόγευμα της τρίτης.

Σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευή στην κρήτη.

Εδώ μπορείτε να βλέπετε live τι καταγράφει το γεωδυναμικό ινστιτούτο για όλους τους σεισμούς. Δείτε τι καταγράφουν live οι σεισμογράφοι στην ελλάδα. Όλες οι ειδήσεις, video και νέα για σεισμοσ τωρα κρητη από το eretikos.gr Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 10.10 το πρωί της τετάρτης (14/06) στην κρήτη. Δείτε σεισμούς live.που έγινε σεισμός πριν από λίγη ώρα. 18 ιουνίου 2021 / 21:30. Δείτε πού έγινε σεισμός πριν από λίγο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η νέα δόνηση έχει ένταση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 102 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά της ιεράπετρας με εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων. Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του προγράμματος της κρήτη tv Ενημερωθείτε για όσα συμβαίνουν τώρα σε πολιτική, οικονομία και αθλητισμό. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 4,3 ρίχτερ και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το νησί. Το εστιακό βάθος εντοπίστηκε στα 10 χιλιόμετρα. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του.

Posting Komentar

0 Komentar